Η κινόα είναι γνωστή ως ποώδες φυτό που αναπτύσσεται κυρίως στη Νότια Αμερική για τους βρώσιμους σπόρους της ως καλλιέργεια σιτηρών. Οι σπόροι ή οι κόκκοι της κινόα είναι χωρίς γλουτένη και ψευδο-δημητριακά.
Προέλευση Αλεύρου Κινόα
Η πρώτη καλλιέργεια της Κινόα έγινε πριν από περίπου 7000 χρόνια στις Άνδεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται ως ένας αρχαίος κόκκος και βασικό είδος διατροφής από την προ-Κολομβιανή εποχή. Όταν έγινε η ισπανική αναζήτηση, παραμέλησαν την Κινόα επειδή πίστευαν ότι ήταν ένα ινδικό φαγητό.
Η καλλιέργεια της Κινόα ήταν στο αποκορύφωμά της στο τελευταίο μισό του 20ού αιώνα. Τώρα, καλλιεργείται από την περιοχή των Άνδεων στις Βορειοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες στον Καναδά. Περίπου 255 εμπορικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των ειδών ζαχαροπλαστικής, είχαν την Κινόα ως συστατικό από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως το 2018.
Η αναπτυσσόμενη περιοχή αυτού του μικροσκοπικού ψευδο-δημητριακού είναι οι Άνδεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπόρους κινόα ψητούς ή ωμούς.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Αλεύρι Κινόα
Γενικά, το αλεύρι κινόα αναμειγνύεται με άλλα αλεύρια και χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα όπως επιδόρπια, ψωμί, γλυκά και άλλα είδη ζαχαροπλαστικής. Το αλεύρι Κινόα είναι είτε ψημένο είτε μαγειρεμένο. Χρησιμοποιείται συνήθως γύρω στο 20% αναμειγνύοντάς το με αλεύρι σίτου για να φτιάξετε τηγανίτες, επιδόρπια, ψωμί και μπισκότα.
Χονδρικό Εμπόριο Αλεύρου Κινόα
Προμηθεύουμε αλεύρι κινόα ως εταιρεία χονδρικής. Επωφεληθείτε από τις ξεχωριστές τιμές, την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ποικιλία. Ζητήστε την προσαρμοσμένη προσφορά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.