Η σκόνη ρυζιού ή το αλεύρι ρυζιού γίνεται με τη σύνθλιψη του λεπτού ρυζιού. Αφού αφαιρέσουμε το ακατέργαστο εξωτερικό κύτος του ρυζιού ολικής αλέσεως, παίρνουμε καστανό ρύζι. Το αλεύρι ρυζιού είναι χωρίς γλουτένη, γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αλεύρου σίτου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ρυζιού ως παχυντικό.
Προέλευση Καφέ Αλεύρου Ρυζιού
Πριν από το 6000 π.Χ. στη Νότια Κίνα, το ρύζι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά. Μετά από λίγο καιρό, άρχισε να εξαπλώνεται στην Ινδία, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. Αυτή τη στιγμή, η Ινδία και η Κίνα είναι υπεύθυνες για την παραγωγή του 50% του συνόλου του ρυζιού στον κόσμο. Οι κυριότερες πολιτείες στις ΗΠΑ που παράγουν κυρίως ρύζι είναι το Αρκάνσας, η Λουιζιάνα και η Καλιφόρνια.
Εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου το ρύζι χρησιμοποιείται ως κύριο συστατικό τροφίμων, χρησιμοποιούν κυρίως αλεύρι ρυζιού αντί για αλεύρι σίτου. Έγινε το κύριο συστατικό των προϊόντων ψησίματος και των επεξεργασμένων τροφίμων γρήγορα, αφού εισήχθη στις δυτικές χώρες τη δεκαετία του 1980. Το 90% της παγκόσμιας καλλιέργειας και κατανάλωσης ρυζιού είναι στην Ασία.
Το καστανό ρύζι έχει σκούρο χρώμα και σκληρή υφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή ψωμιού και κέικ αφού θρυμματιστεί.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Καφέ Αλεύρι Ρυζιού
Το καφέ ρύζι παρασκευάζεται αφού συνθλίβεται το 100% καθαρό ποιοτικό καστανό ρύζι ολικής αλέσεως. Αυτό το αλεύρι δίνει γεύση ξηρών καρπών και ήπια γεύση. Είναι αλεύρι ρυζιού χωρίς γλουτένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνταγές ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη, σε σάλτσες, για να φτιάξετε ψωμί, μάφινς και τηγανίτες.
Χονδρικό Εμπόριο Καφέ Αλεύρι Ρυζιού
Ψάχνετε χονδρέμπορο για Καφέ Αλεύρι Ρυζιού; Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε με υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία συστατικών. Όλα αγοράζονται απευθείας από την πηγή.