This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Βοτανική ονομασία Theobroma cacao
Μέγεθος συσκευασίας 25 κιλά
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλά
Προέλευση Αφρική, Νότια Αμερική
Εμφάνιση Μπλοκ (Βούτυρο)
Διαθεσιμότητα Χύδην, Ιδιωτική Ετικέτα
Ποιότητα Βιολογικό και συμβατικό
Διάρκεια ζωής 24-36 μήνες
Μέγεθος σερβιρίσματος 1 κουταλιά της σούπας
Κατηγορία Υπερτροφές

 

 

 

Το βούτυρο κακάο είναι ένα λίπος που εξορύσσεται από κόκκους κακάο. Οι κόκκοι κακάο μαζεύονται από ένα μεγαλύτερο φυτό κακάο, οπότε το βούτυρο κακάο μπορεί να εξαχθεί από αυτούς. Σε αυτή τη διαδικασία, οι κόκκοι αφαιρούνται, ψήνονται και πιέζονται έτσι ώστε το λίπος, το βούτυρο κακάο, να διαχωριστεί. Τα υπολείμματα αυτής της διαδικασίας μετατρέπονται αργότερα σε σκόνη κακάο.

Το βούτυρο κακάο είναι ένα φυσικό βρώσιμο λίπος. Σχεδόν οι μισοί κόκκοι κακάο αποτελούνται από βούτυρο. Διατίθεται σε 2 χρώματα, κίτρινο και λευκό, και προσφέρει πλούσια γεύση. Το βούτυρο κακάο είναι ένα από τα κύρια συστατικά στην παρασκευή σοκολάτας. Είναι μαλακό και έχει κρεμώδη υφή. Γι’ αυτό έχει χαμηλό σημείο τήξης, περίπου 32 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Αυτό το προϊόν διατίθεται σε στερεό μπλοκ βουτύρου κακάο με βάρος 25 κιλά.

Προέλευση Μπλοκ Βούτυρου Κακάο:

Η ιστορία του βουτύρου κακάο είναι 3000 ετών. Οι αρχαίες αυτοκρατορίες των Μάγια και των Αζτέκων αγαπούσαν πολύ το κακάο και το χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως νόμισμα.

Η NutriBoost προσφέρει βούτυρο κακάο που παρασκευάζεται κυρίως από κόκκους criollo και/ή forastero και προέρχεται από τη Νότια Αμερική και την Αφρική. Έχουμε χρησιμοποιήσει τους καλύτερους κόκκους κακάο και έχουν υποστεί ζύμωση για να μειώσουμε την πικρή γεύση τους, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα βουτύρου κακάο. Το βούτυρο κακάο παρασκευάζεται πιέζοντας τις θρυμματισμένες μύτες κακάο για να αποκτήσετε μια στερεή πάστα. Σε αυτή τη διαδικασία, η σκόνη και το βούτυρο διαχωρίζονται. Μετά από αυτό, το βούτυρο μετατρέπεται σε στερεά μπλοκ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Το βούτυρο κακάο είναι ένα είδος που χρησιμοποιείται συνήθως από ζαχαροπλάστες και παρασκευαστές σοκολάτας λόγω της υπέροχης γεύσης του και της γρήγορης τήξης του. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε ακατέργαστα κέικ σοκολάτας για μια υπέροχη και φανταστική απόλαυση. Το βιολογικό βούτυρο κακάο είναι απολύτως φυσικό. Είναι ένα πολυτελές συστατικό που δεν χρησιμοποιείται μόνο για φαγητό αλλά και σε σαπούνια και βούτυρο σώματος για ενυδάτωση και υγρασία.

Χονδρικό Εμπόριο Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Αγοράστε μπλοκ βούτυρο κακάο σε ποσότητες χονδρικής από τη NutriBoost. Αναμένετε χαμηλές ποσότητες παραγγελίας, ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα. Προσφέρουμε ιδιωτική ετικέτα και μαζική συσκευασία.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our