Το αλεύρι ρυζιού παρασκευάζεται από αλεσμένο ρύζι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ένας λευκός τύπος αλευριού ρυζιού που παρασκευάζεται από ρύζι μετά την αφαίρεση του ακατέργαστου εξωτερικού του φλοιού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως υποκατάστατο του αλεύρου σίτου επειδή είναι χωρίς γλουτένη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πυκνώσει τις σάλτσες.
Προέλευση Λευκού Αλευριού Ρυζιού:
Στη Νότια Κίνα, το ρύζι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά γύρω στο 6000 π.Χ. Μετά από αυτό, εξαπλώθηκε γρήγορα στην Ταϊλάνδη, την Ινδία και το Βιετνάμ. Περίπου το 50% της παραγωγής ρυζιού στον κόσμο γίνεται από την Κίνα και την Ινδία. Το Αρκάνσας, η Λουιζιάνα και η Καλιφόρνια είναι οι σημαντικότεροι παραγωγοί ρυζιού στις ΗΠΑ. Γύρω στο 1000 π.Χ., το ρύζι έφτασε στην Αφρική και μετά στην Ελλάδα. Αργότερα, μεταφέρθηκε στη Βραζιλία από την Ευρώπη. Επί του παρόντος, η Ασία παράγει το υψηλότερο ποσοστό ρυζιού στον κόσμο. Είναι επίσης ο μεγαλύτερος καταναλωτής ρυζιού.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Λευκό Αλεύρι Ρυζιού
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό αλεύρι ρυζιού για να πυκνώσετε τις σάλτσες, να αλείψετε ψάρια ή να ψήσετε προϊόντα όπως ψωμί, ζυμαρικά, μπισκότα και πολλά άλλα.
Χονδρικό Εμπόριο Λευκού Αλευριού Ρυζιού
Η NutriBoost είναι ένας χονδρέμπορος λευκού αλευριού ρυζιού χονδρικής και προμηθευτής διαφόρων συστατικών. Παρέχουμε συστατικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με χαμηλούς ελάχιστους όγκους παραγγελιών.