This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Βοτανική ονομασία Beta vulgaris L.
Μέγεθος συσκευασίας 25 κιλά
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλά
Προέλευση Ιταλία
Εμφάνιση Σκόνη
Διαθεσιμότητα Χύδην, Ιδιωτική Ετικέτα
Ποιότητα Βιολογικό
Διάρκεια ζωής 18 μήνες
Μέγεθος σερβιρίσματος 5 γραμμάρια την ημέρα
Κατηγορία Αποξηραμένα Φρούτα

 

 

 

Η σκόνη παντζαριού διατίθεται σε χονδρική συσκευασία χύδην για επαγγελματίες τροφίμων. Προερχόμενη από την Ιταλία, η σκόνη παντζαριού που προσφέρουμε είναι εντελώς καθαρή χωρίς πρόσθετα. Είναι 100% βιολογικά πιστοποιημένη.

Προέλευση της Σκόνης Παντζαριού

Το λαχανικό παντζάρι χρησιμοποιείται για την παρασκευή σκόνης παντζαριού. Το Beta vulgaris είναι ένα άλλο όνομα της σκόνης παντζαριού και ανήκει στην οικογένεια Amaranthaceae που είναι βασικά οι αρχαίοι κόκκοι αμάρανθου. Αυτή η σκόνη είναι φτιαγμένη από την κύρια ρίζα του φυτού του παντζαριού, και αυτή η κύρια ρίζα είναι η μητρική ρίζα που φυτρώνει πλάγια. Η κύρια ρίζα μεγαλώνει προς τα κάτω στο έδαφος και έχει παχύ, κωνικό και ίσιο σχήμα. Τα άλλα ονόματα του φυτού του παντζαριού είναι κόκκινο παντζάρι, παντζάρι κήπου, χρυσό παντζάρι, επιτραπέζιο παντζάρι ή ζαχαρότευτλο. Μπορείτε να το γράψετε και με τους δύο τρόπους ως παντζάρι ή ρίζα παντζαριού.

Τα κόκκινα και άσπρα παντζάρια καλλιεργούνταν στην Ιταλία στην αρχαιότητα και μόνο οι ιθαγενείς αγρότες μπόρεσαν να κάνουν την αναπαραγωγή κοντά στις ακτές της Μεσογείου. Οι άλλοι πρώιμοι αγρότες συνήθιζαν να καλλιεργούν τα άλλα είδη των παντζαριών, ιδιαίτερα το Chard. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να δούμε μια μεγάλη ποικιλία παντζαριών σε χρώματα και σχήματα.

Μεταξύ όλων των λαχανικών, το παντζάρι είναι το πιο γλυκό λόγω του υψηλότερου επιπέδου ζάχαρης στη σύνθεσή του. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν ως γλυκαντικό υποκατάστατο. Η σκόνη και ο χυμός του παντζαριού χρησιμοποιούνται σε άλλους χυμούς, χρωματίζοντας διαφορετικά τρόφιμα και αρωματίζοντας το σέλινο και το καρότο. Η ευελιξία του παντζαριού το καθιστά ένα λαχανικό υψηλής χρήσης σε μορφή σκόνης.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Σκόνη Παντζαριού:

Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε σκόνη παντζαριού σε καθημερινή βάση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 5 κουταλάκια του γλυκού. Αλλά για τους νέους χρήστες, συνιστάται να χρησιμοποιούν χαμηλή δοσολογία σκόνης. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε σκόνη παντζαριού είναι να πάρετε μισή δόση το πρωί πριν από την άσκηση και να πάρετε την άλλη μισή με το δείπνο. Μπορείτε να απολαύσετε τη σκόνη παντζαριού με χυμούς και smoothies ή να την πασπαλίσετε στο φαγητό.

Και οι δύο γεύσεις της σκόνης παντζαριού είναι ισχυρές και οι καλύτερες για τη ζαχαροπλαστική και το μαγείρεμα. Προσθέτοντας σκόνη παντζαριού στα ποτά και τα smoothies, προσθέτετε καλοσύνη στα ποτά σας. Ένα άλλο ιδανικό πράγμα είναι να το χρησιμοποιήσετε στη ζαχαροπλαστική ως φυσικό χρώμα τροφίμων.

Χονδρικό Εμπόριο Σκόνης Παντζαριού

Ως εταιρεία χονδρικής πώλησης σκόνης παντζαριού, η NutriBoost προμηθεύει πολυάριθμες κορυφαίες μάρκες και προμηθευτές στην Ευρώπη. Με την ανταγωνιστική τιμολόγηση και την ευελιξία μας, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας ώστε να ξεπερνούν τους στόχους τους.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our