This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parameter Description
Βοτανική ονομασία Prunus dulcis
Μέγεθος συσκευασίας 10 κιλά
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 20 κιλά
Προέλευση Ισπανία, ΗΠΑ
Εμφάνιση Σκόνη
Διαθεσιμότητα Χύδην, Ιδιωτική Ετικέτα
Ποιότητα Βιολογικό
Διάρκεια ζωής 24 μήνες
Μέγεθος σερβιρίσματος ¼ φλιτζάνι
Κατηγορία Ξηροί Καρποί

 

Η Αμυγδαλόσκονη είναι ένα άλλο κοινό όνομα για το Αλεύρι Αμυγδάλου. Για κάποιους μοιάζουν, αλλά για άλλους δεν είναι. Η αμυγδαλόσκονη έχει πιο χοντρό άλεσμα από το αλεύρι αμυγδάλου. Τυπικά εξακολουθεί να περιέχει τον φλοιό επίσης. Στην Ευρώπη δεν θα δούμε πολλές αναφορές στην αμυγδαλόσκονη, αλλά αυτό θα το βρείτε σε άλλες περιοχές, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Το προϊόν που προσφέρουμε, το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου, παράγεται από ωμά αμύγδαλα υψηλής ποιότητας. Γενικά, υπάρχει ένα εξωτερικό στρώμα καφέ φλοιού στα ωμά αμύγδαλα που περικλείει τον ξηρό καρπό. Δεν θα υπάρχει φλοιός αμυγδάλου στο Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου μας, και αυτό του δίνει μια διαφορετική πινελιά.

Οι άνθρωποι προτιμούν το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου μας λόγω της απαλής υφής και της απαλότητας. Η δημιουργία μιας ζύμης θα γίνει πολύ καλύτερη με το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου μας. Όταν αφαιρείτε τον φλοιό, τα αμύγδαλα έχουν κρεμώδες χρώμα που θα φαίνεται τέλειο στο ψήσιμο και σε διάφορα πιάτα.

Το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου μας διατίθεται στις διάφορες ποικιλίες Βαλένθια και Καρμέλ που δίνουν γλυκιά γεύση και ελαφρύ, σταθερό χρώμα. Το μεγαλύτερο μέρος του αποθέματος για το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου μας αποτελείται από τον τύπο Καρμέλ, καθώς είναι το πιο εκπληκτικό αρωματισμένο αμύγδαλο όλων των εποχών. Εστιάζουμε στην ποιότητα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να βιώσουν μια φανταστική γεύση.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκασμένο αλεύρι αμυγδάλου αντί για σιτάλευρο. Για να βελτιώσετε τη συνολική γεύση των ψημένων πιάτων σας, το αλεύρι αμυγδάλου έχει ελαφριά γεύση ξηρών καρπών και είναι γλυκό και ιδανικό για την κουζίνα σας. Αν κάποιος θέλει να έχει δίαιτα χωρίς γλουτένη ή χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, το αλεύρι αμυγδάλου είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση για το σιτάλευρο προκειμένου να απολαύσετε υπέροχα πιάτα ψητών.

Χονδρικό Εμπόριο για το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου

Ως χονδρέμπορος για το Λευκασμένο Αλεύρι Αμυγδάλου, η NutriBoost προσφέρει ανταγωνιστικά αυτό το προϊόν χύδην και με ιδιωτική ετικέτα. Παρέχουμε κυρίως τα προϊόντα μας σε διαδικτυακά καταστήματα, διανομείς, χονδρεμπόρους και μάρκες.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our