This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Βοτανική ονομασία Chenopodium quinoa
Μέγεθος συσκευασίας 10-15 κιλά
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10-15 κιλά
Προέλευση Περού (Επεξεργασία ΕΕ)
Εμφάνιση Λευκές νιφάδες
Διαθεσιμότητα Χύδην, Ιδιωτική Ετικέτα
Ποιότητα Βιολογικό, συμβατικό
Διάρκεια ζωής 12 μήνες
Μέγεθος σερβιρίσματος ⅓ φλιτζάνι
Κατηγορία Σπόροι και Δημητριακά

 

 

 

Η Κινόα είναι εγγενής στη Νότια Αμερική και φημίζεται για τους βρώσιμους σπόρους της. Είναι καλλιέργεια σιτηρών που θεωρείται ποώδες ετήσιο φυτό. Οι νιφάδες Κινόα που προσφέρουμε είναι, απλά, πιεσμένοι κόκκοι Κινόα. Ακριβώς όπως ένας σπέρμα βρώμης που μπορεί να τυλιχτεί για να φτιάξει τυλιγμένη βρώμη, το ίδιο ισχύει και για τις νιφάδες κινόα. Είναι το αποτέλεσμα μετά την εκχύλιση του μικρού κόκκου κινόα.

Οι νιφάδες κινόα δεν είναι επομένως οι ίδιες με τους κόκκους κινόα. Η κύρια διαφορά είναι η επεξεργασία τους. Οι νιφάδες Κινόα παρασκευάζονται με τη χρήση συγκεκριμένων μηχανημάτων. Από την άλλη πλευρά, η Κινόα είναι απλά ένας ολόκληρος σπόρος χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία. Κατά τη διαδικασία παρασκευής νιφάδων κινόα, χρησιμοποιούνται μηχανές απολέπισης κόκκων για να ισοπεδώσουν ολόκληρους τους σπόρους κινόα και να τους μετατρέψουν σε νιφάδες κινόα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Νιφάδες Κινόα

Οι σπόροι κινόα ισοπεδώνονται χρησιμοποιώντας νιφάδες κόκκων για να φτιάξουν νιφάδες κινόα. Αυτές οι νιφάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε πρωινό χωρίς γλουτένη. Οι νιφάδες Κινόα είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο της τυλιγμένης βρώμης για οποιαδήποτε χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ίσες ποσότητες.

Χονδρικό Εμπόριο Νιφάδων Κινόα

Προμηθεύουμε νιφάδες κινόα ως εταιρεία χονδρικής. Επωφεληθείτε από τις ξεχωριστές τιμές, την υψηλή ποιότητα και την ποικίλη ποικιλία. Ζητήστε την προσαρμοσμένη προσφορά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our