Η αποφλοιωμένη όλυρα, η οποία ονομάζεται επίσης Farro Grande, ανήκει στην οικογένεια των farro. Αρχικά καλλιεργήθηκε στην Περσία, η οποία σήμερα ονομάζεται Ιράν, και στη συνέχεια ξεκίνησε η καλλιέργειά της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Εκείνη την εποχή ήταν το κύριο είδος διατροφής και ήταν ο πρώτος τύπος σιταριού που χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή ψωμιού.
Προέλευση Αποφλοιωμένης Όλυρας
Η όλυρα έχει και άλλα ονόματα, τα οποία είναι αποφλοιωμένο αλεύρι και σιτάρι Dinkel. Αυτός ο τύπος σίτου καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά πριν από το 5000 π.Χ. Χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή προϊόντων ψησίματος, ολλανδικού Jenever ή καθαρισμού μπύρας.
Θεωρείται επίσης ως υποείδος σιταριού γιατί μοιάζουν μεταξύ τους. Το βοτανικό όνομα της όλυρας είναι Triticum aestivum.
Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αποφλοιωμένη Όλυρα
Η όλυρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δημητριακά ολικής αλέσεως ή με τη μορφή αλευριού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι όλυρας για να φτιάξετε μπισκότα και ψωμί. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αντί για σιτάρι για να φτιάξετε συνταγές για ψωμί ή αλεύρι σίτου.
Χονδρικό Εμπόριο Αποφλοιωμένης Όλυρας
Όντας ένας χονδρέμπορος, διανέμουμε αυτό το προϊόν σε μεγαλύτερους όγκους σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Ευρώπη. Είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τόσο μικρότερους όσο και μεγαλύτερους όγκους παραγγελιών κατόπιν αιτήματος.