Η κολοκύθα έχει βρώσιμους σπόρους που ονομάζονται επίσης pepita de calabaza. Βαθμολογούνται ως Α ή ΑΑ και αναπτύσσονται χωρίς το κέλυφός τους. Αυτό εξηγεί επίσης τη συντομογραφία τους “GWS” που σημαίνει «καλλιεργείται χωρίς κέλυφος».
Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο ποικιλίες σπόρων κολοκύθας. Μπορούν είτε να καλλιεργηθούν χωρίς φλοιό είτε με ποικιλία λάμψης. Όταν τα συγκρίνετε και τα δύο, το χρώμα της ποικιλίας λάμψης είναι λίγο ελαφρύτερο.
Έχουμε πιστοποιημένα βιολογικά αγροκτήματα όπου καλλιεργούμε τους βιολογικούς μας σπόρους κολοκύθας. Δεν χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα ή μυκητοκτόνα ή τεχνητό λίπασμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επωφελής για όλους, όπως τα ζώα, τα άτομα που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και οι μικροοργανισμοί στα χωράφια.
Οι ζωοτροφές παρασκευάζονται επίσης από το κρέας κολοκύθας που είναι άχρηστο για προϊόντα και είναι κατάλοιπα από την πίεση λαδιού. Στις ΗΠΑ, η ψίχα του καρπού χρησιμοποιείται ως βασική τροφή που επεξεργάζεται και διατηρείται.
Οι κολοκύθες χρειάζονται έναν χρόνο για τέλεια καλλιέργεια. Συνήθως, το στέλεχος του φυτού μεγαλώνει στο έδαφος, αλλά αν το δέσετε, μπορεί επίσης να σκαρφαλώσει. Έχει μέτρια κλαδιά και μακριά στελέχη. Τα λουλούδια αρχίζουν να εμφανίζονται στις μασχάλες των φύλλων μετά από μερικές εβδομάδες σποράς.
Προέλευση των Σπόρων Κολοκύθας
Τα αρχικά είδη κολοκύθας βρίσκονται στην Κεντρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Γι’ αυτό θεωρείται γηγενές φρούτο της Αμερικής. Το κληρονομικό όνομα της κολοκύθας είναι “pepita” που προέρχεται από την ισπανική φράση “pepita de calabaza”, που σημαίνει «μικρός σπόρος κολοκύθας».
Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Σπόρους Κολοκύθας
Οι σπόροι κολοκύθας είναι πολύ καλοί για χρήση σε πολλά προϊόντα αρτοποιίας και μπορούν να ληφθούν ως σνακ μετά το ψήσιμο. Όταν αυτοί οι σπόροι ψηθούν, δίνουν μια πικάντικη και ξηρών καρπών γεύση.
Χονδρικό Εμπόριο Κολοκύθας GWS AA
Προμηθεύουμε την κολοκύθα gws aa σε χονδρική βάση. Με προμήθεια απευθείας από την Κίνα, μπορείτε να βασιστείτε στην ευελιξία και τη μεγάλη διαθεσιμότητά μας.