This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Βοτανική ονομασία Sesamum
Μέγεθος συσκευασίας 25 κιλά
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλά
Προέλευση Βολιβία
Εμφάνιση Μαύροι σπόροι
Διαθεσιμότητα Χύδην, Ιδιωτική Ετικέτα
Ποιότητα Βιολογικό, Συμβατικό
Διάρκεια ζωής 24 μήνες
Μέγεθος σερβιρίσματος 3 κουταλιές της σούπας
Κατηγορία Σπόροι και Δημητριακά

 

 

 

Το σουσάμι είναι γνωστό ως μία από τις παλαιότερες καλλιέργειες ελαιούχων σπόρων στον κόσμο. Σε σύγκριση με άλλους ελαιούχους σπόρους, έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε λάδι. Χρησιμοποιείται στις κουζίνες όλου του κόσμου λόγω της γεύσης ξηρών καρπών και της πλούσιας γεύσης του. Μοιάζει πολύ με τον μαύρο σπόρο ή nigella sativa. Οι άνθρωποι μπερδεύονται και τον αποκαλούν με ονόματα σπόρων κρεμμυδιού και μαύρου κύμινου. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι όλα διαφορετικά και μην μπερδευτείτε από την εμφάνισή τους.

Το Sesamum indicum είναι ένα φυτό που καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχει λοβούς φρούτων που περιέχουν λιπαρούς, μικρούς και επίπεδους σπόρους που ονομάζονται Σπόροι Μαύρου Σουσαιού. Υπάρχουν πολλές χρωματικές ποικιλίες σουσαμιού όπως καφέ, λευκό, μαύρο, χρυσό, γκρι και μαυρισμένο.

Όταν αφαιρεθεί ο φλοιός του μαύρου σουσαμιού, μετατρέπεται σε λευκό σουσάμι γιατί αφού αφαιρεθεί ο φλοιός του κόκκου, αποκαλύπτονται τα λευκά εσωτερικά του μέρη. Αφαιρώντας τον φλοιό, ο σπόρος θα έχει επίσης διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και γεύσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Σπόρους Μαύρου Σουσαιού

Όσον αφορά τις χρήσεις των σπόρων στην κουζίνα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να τoyw πασπαλίσετε σε σαλάτες, πιάτα με ρύζι, λαχανικά και χυλοπίτες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την επικάλυψη ψαριών για τραγανή επίστρωση ή ακόμα και σε ψημένα είδη. Το σουσάμι χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους μαγειρικής στην Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πλούσιοι σε γεύση ξηρών καρπών, αλλά έχουν λιγότερο λάδι. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται για να δίνουν τις τελευταίες πινελιές στο φαγητό. Επιπλέον, προσφέρουν μια αισθητική πινελιά στο φαγητό λόγω του μοναδικού τους χρώματος. Στην Κίνα και την Ιαπωνία, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μαύρο σουσάμι σε γλυκά όπως παγωτό, mochi και μπισκότα.

Χονδρικό Εμπόριο Σπόρων Μαύρου Σουσαμιού

Προμηθευτείτε τους σπόρους σουσαμιού σας από μια εταιρεία χονδρικής όπως η NutriBoost. Φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας όταν ψάχνετε για μικρούς ή μεγάλους όγκους του συγκεκριμένου είδους.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our