Ο εσωτερικός φλοιός της κανέλας Κεϋλάνης είναι η πηγή για να πάρετε το Cinnamon Zeylanicum. Οι γνωστοί παραγωγοί του Cinnamon Zeylanicum είναι η Μαδαγασκάρη, η Σρι Λάνκα και η Ινδία. Η μόνη αυθεντική κανέλα Κεϋλάνης που θεωρείται ιστορικά «αληθινή», προέρχεται από τη Σρι Λάνκα. Παρόλο που οι άλλες κανέλες είναι επίσης από το ίδιο είδος, θεωρούνται «μη αληθινές» και ονομάζονται cassia. Τιμολογούνται διαφορετικά, επομένως είναι σημαντικό να καθορίσετε ποια ποικιλία χρειάζεστε.
Προέλευση της Σκόνης Κανέλας Κεϋλάνης
Η κανέλα θεωρείται πολύ παλιά και χρησιμοποιήθηκε από τους Αιγύπτιους ήδη από το 2000 π.Χ. Οι μίσχοι των δέντρων κανέλας κόβονται και στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία με ξύσιμο από τον εξωτερικό φλοιό τους. Εξαιτίας αυτού, ο εσωτερικός φλοιός χαλαρώνει και στη συνέχεια ξεφλουδίζεται σε ρολά. Μετά από αυτό, τα ρολά στεγνώνουν για αρκετές ώρες και στη συνέχεια κόβονται σε ρολά περίπου 10 εκατοστά. Αυτά τα ρολά αλέθονται αργότερα σε σκόνη.
Πώς να χρησιμοποιήσετε την Κανέλα Κεϋλάνης
Η σκόνη κανέλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, όπως σε πικάντικα ποτά και επιδόρπια. Διαφορετικά είδη Cinnamomum είναι η πηγή για τη λήψη σκόνης κανέλας. Στην Ασία, το δέντρο Cinnamomum καλλιεργείται, κυρίως στο Βιετνάμ, στην Κίνα και την Ινδονησία. Χρησιμοποιούνται επίσης για ένα γλυκό άρωμα, με μια μοναδική και πικάντικη γεύση, που εξάγεται από το αιθέριο έλαιο που ονομάζεται κινναμαλδεΰδη.
Το δέντρο κανέλας πρέπει να μεγαλώσει για δύο χρόνια για να δώσει κανέλα. Μετά από δύο χρόνια, το δέντρο έχει κοπεί σε κούτσουρα και στη συνέχεια θα εμφανιστούν πολλά μικρά μπουμπούκια. Όταν αυτοί οι βλαστοί παχύνουν και ωριμάσουν και έχουν διάμετρο 2 ίντσες, ο εσωτερικός φλοιός του στελέχους χτυπιέται ομοιόμορφα και μελανιάζει αφού ξυριστεί ο πράσινος εξωτερικός φλοιός μέχρι να απελευθερωθεί από την καρδιά του ξύλου. Μετά από αυτό, ο εσωτερικός φλοιός στεγνώνει στον αέρα, τα μεγάλα φύλλα του αφαιρούνται και κόβονται σε λωρίδες. Αυτές είναι οι λωρίδες που μετατράπηκαν σε στριφογυριστά φτερά κανέλας. Αυτά τα φτερά στεγνώνουν περαιτέρω στο φούρνο ή κάτω από τον ήλιο. Όταν τα φτερά μαυρίσουν αρκετά, είναι έτοιμα να σταλούν σε όλο τον κόσμο.
Πώς να χρησιμοποιήσετε την κανέλα Κεϋλάνης
Η σκόνη κανέλας που προσφέρουμε είναι εντελώς βιολογική και λιώνει στο στόμα με μια ζεστή, πικάντικη, γλυκιά, αρωματική και λεπτή γεύση. Μπορείτε να την προσθέσετε στην κουζίνα σας για τέλειο μαγείρεμα και να δημιουργήσετε βάθος επίσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει φρουτώδη πιάτα, γλυκά και πολτό δημητριακών. Η αυθεντική κανέλα μπορεί να δώσει εκπληκτικό άρωμα για την παρασκευή ζεστών ροφημάτων όπως καφέ ή τσάι.
Χονδρική Πώληση Σκόνης Κανέλας Κεϋλάνης
Είμαστε μια εταιρεία χονδρικής πώλησης Σκόνης Κανέλας Κεϋλάνης. Ως εκ τούτου, εισάγουμε απευθείας από την πηγή και προμηθεύουμε μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών σημάτων και επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Κερδίστε ανταγωνιστικές τιμές και κορυφαία ποιότητα, όταν συνεργάζεστε με τη NutriBoost.